• NCK B.V.

Wij zijn op zoek naar nieuwe Collega's bij NCK!

Bijgewerkt: 24 sep 2020


Ben jij iemand die:

- affiniteit heeft met de sector bouw, installatietechniek, petrochemie of recycling

- onderzoekend is en met plezier wet- en regelgeving doorspit

- stevig in zijn schoenen staat?

Die bij voorkeur beschikt over:

- hbo-diploma of denkniveau,

- diploma Middelbare- of Hogere Veiligheidskundige

- minimaal drie jaar werkervaring bij een bedrijf in de sector

- uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden?

En die niets liever wil dan:

- zelfstandigheid in zijn werk

- ondernemers en bedrijven naar een hoger plan brengen

- zichzelf ontwikkelen en kunnen doorgroeien in zijn vakgebied?

Lees hieronder hoe jou ideale werkdag eruit kan zien.

Klinkt dit als een functie voor jou?

Dan is de kans groot dat jij en NCK een goede match zijn.

Wellicht ben je onze naam al eerder tegengekomen op de bedrijfsbussen van een van onze relaties. Toch willen wij nog even vertellen wie wij zijn:

15 jaar geleden zijn wij ontstaan vanuit een adviesbureau, welke op zoek was naar een praktische certificerende instelling. Dit heeft gewerkt, ondertussen zijn wij een toonaangevende CI, welke door onze “voeten op de vloer mentaliteit" inmiddels al meer dan 2000 bedrijven certificeren voor de schema’s; VCA, ISO9001, ISO14001, CO2 prestatieladder en diverse BRL’s.Per juli 2019 is NCK overgenomen door de NORMEC group. Samen zijn wij instaat achter de schermen de schaalvoordelen te benutten, maar in het veld blijven wij de praktische CI, welke klantvriendelijkheid, service gerichtheid en flexibiliteit voorop heeft staan.

Wil jij ook deel uitmaken van het team enthousiaste medewerkers van NCK?

Stuur dan jouw cv en motivatie per mail t.a.v. Melanie Isendam door op deze link te klikken


Vragen over de vacature?

Mail of neem telefonisch contact op via 0251- 222273.

Wat een baan als auditor kwaliteit, veiligheid en milieu zo mooi maakt?

Dat geen dag hetzelfde is. Letterlijk. Neem bijvoorbeeld de planning voor deze week: maandag bezocht je een klein schoonmaakbedrijf, dinsdag bezocht je een middelgroot bedrijf dat microchips maakt en vandaag auditeer je bij een bedrijf met 1200 medewerkers in de GWW-sector. Wat je daar gaat doen? Controleren hoe het bedrijf de schema’s voor veiligheid, kwaliteit en milieu naleeft.

Je begint de dag met een kop koffie samen met de directie en de KAM coördinator.

Om het ijs te breken informeer je hoe het in zijn algemeenheid gaat met het bedrijf. Het zijn drukke tijden voor de sector. Hoe gaan ze om met de tjokvolle orderportefeuille? En hoe met de krapte op de arbeidsmarkt? Lukt het ze om de opdrachten tot een goed einde te brengen? Je luistert goed en vergaart in dit eerste, haast informele gesprek belangrijke informatie.

Als de koffie op is, maak je een rondje door het bedrijf.

Je let goed op of dat wat je ziet overeenkomt met wat je zojuist tijdens het gesprek hoorde. Je maakt een praatje met de planner, de projectleider en de uitvoerder. Ook op de lijst van degenen die je wil interviewen: het hoofd van het bedrijfsbureau en het hoofd financiën. Je informeert naar hun werkzaamheden en vraagt goed door. Teruggekomen op de werkplek die voor je is vrijgemaakt, voer je een documentenonderzoek uit. Je bestudeert onder andere de directie-beoordeling, de uitkomsten van de recente interne audits en de compliance check.

Het tweede deel van de dag ga je het veld in.

controleren of de door het bedrijf zelf opgestelde procedures daadwerkelijk worden nagevolgd. Werken de medewerkers volgens de veiligheidsvoorschriften, dragen ze hun persoonlijke beschermingsmiddelen? Dat zijn zaken waar je op let. Maar ook: hoe gaat het bedrijf om met calculaties die tijdens het project uit de hand zijn gelopen? Wat doen ze met een niet-sluitende begroting, met klachten van klanten en hoe registreren ze trendanalyses?

Tegen het eind van de dag heb je een afrondend gesprek met de directie.

Je laat weten dat je enige onvolkomenheden in hun systeem hebt ontdekt. Hoewel dit voor hun een tegenvaller is, zijn ze blij met je bevindingen en zeggen ze toe aan de slag te gaan met de resultaten van de audit. Een collega van jou zal over drie maanden controleren of ze dit inderdaad correct hebben opgepakt.

Je sluit de dag met een goed gevoel af.

De audits die je uitvoert voegen daadwerkelijk iets toe. Dankzij jouw expertise weten bedrijven hoe ze nog zorgvuldiger kunnen werken, met tevreden klanten tot gevolg. Dat maakt jouw baan als auditor kwaliteit en veiligheid niet alleen zeer gevarieerd, maar ook nog

eens maatschappelijk relevant. Wat jou betreft het mooiste aspect ervan.

Velserweg 14
1942 LD Beverwijk

Tel : 0251 - 222273
Mail: info@nckbv.nl