• NCK B.V.

Nieuwsbrief: Coronavirus COVID-19

Bijgewerkt: 24 sep 2020


Beste klanten, beste ondernemers,

Het is gemakkelijk om in deze tijden te worden geregeerd door angst en onzekerheid. Dat is menselijk. Ook wij bij NCK vragen ons af waar dit naartoe gaat. Het mooie is echter dat de vragen die bij iedereen op dit moment leven voor verbintenis zorgen. Hoe gaan we hier gezamenlijk sterker uitkomen?

Weliswaar is veel onzeker, voor ons staat als een paal boven water dat vertrouwen op kwaliteit en continuïteit houvast biedt. Dat blijkt in tijden van crisis meer dan ooit. Daarnaast beseffen we nog wat anders: we zijn echt ondernemers. We gaan dóór. We verzinnen manieren om onze klanten te kunnen blijven bedienen, zodat ook jouw bedrijf kan blijven draaien en het bedrijfsproces wordt geborgd. Zo kunnen onze inspecties en audits in de meeste gevallen ‘gewoon’ doorgang vinden. Ook in het geval van een mogelijke ‘lock down’.

Focus op de toekomst De tijd die nu - tegen wil en dank - is vrijgekomen, kun jij besteden aan het onder de loep nemen van jouw bedrijfsprocessen. Aan het inventariseren van de benodigde certificeringen. Aan het naar voren halen van audits, die voor later dit jaar stonden gepland. Want hoewel we een heleboel niet weten, is een ding zeker; dit gaat voorbij. En als het voorbij is, en de zaken weer hun onbekommerde gang kunnen gaan, hoe prettig is het dan voor jou om de focus meteen te kunnen richten op jouw dagelijkse gang van zaken.

Wat kunnen wij voor jou betekenen? Al onze medewerkers volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Mocht een audit of inspectie op locatie niet mogelijk zijn, dan beschikken wij over de mogelijkheid om de audits en inspecties eventueel op afstand te kunnen uitvoeren. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf via tel 0251-222273.


Uit de grond van ons hart wenst NCK iedere ondernemer gezondheid en kracht toe in deze uitdagende tijd.

Velserweg 14
1942 LD Beverwijk

Tel : 0251 - 222273
Mail: info@nckbv.nl