Nederlands Certificatie Kantoor

Nederlands Certificatie Kantoor (NCK) B.V. staat met beide benen op de werkvloer zodat wij organisaties kunnen en willen begrijpen en staan daarmee voor kwaliteit en flexibiliteit.

Uw voordeel is de flexibele planning, directe contacten met het kantoor, auditoren met branchekennis uit de praktijk en dat alles tegen een concurrerend tarief in de markt.

NCK B.V. is het certificeringsbureau waar u zaken mee wilt doen. Wij investeren graag in duurzame relaties. Dit wordt bevestigd in het feit dat NCK B.V.  aanbevolen wordt door Bouwend Nederland en opgenomen is in hun leveranciersregister.

 

NCK B.V. is onpartijdig. Objectiviteit staat bij ons hoog in het vaandel bij de certificering van bedrijven. NCK B.V. certificeert de volgende systemen en processen:

Welke wij uitvoeren in Nederland, België en Duitsland, onder Nederlands recht.

Om conflicterende belangen te voorkomen, is bij NCK B.V. alleen certificering mogelijk en is advies daarin uitgesloten.

Doelstelling

Ons doel is om samen met u uw systeem om te zetten in een certificaat voor uw bedrijf. De certificering staan bij NCK B.V. voor een versterkt bewustzijn voor veiligheid, kwaliteit en milieu binnen uw bedrijf waarbij voor u de toegevoegde waarde zichtbaar gemaakt wordt.

Velserweg 14
1942 LD Beverwijk

Tel : 0251 - 222273
Mail: info@nckbv.nl