logo

veiligheids-, management en milieucertificering

 • Geen huis te hoog

  Geen huis te hoog met NCK B.V.
  Veilig werken op hoogte heeft een gedegen certificatietraject nodig.

 • Voor een schone toekomst

  Voor een schone toekomst certificeer bij NCK B.V.
  Recycling is een belangrijke stap in de richting van een beter milieu.

 • IJzer moet je smeden met NCK B.V.

  IJzer moet je smeden met NCK B.V.
  Gecertificeerd zijn voor VCA en ISO 9001 geeft inzicht in de veiligheid binnen uw bedrijf en het managementsysteem.

 • meerdere wegen

  Er zijn meerdere wegen naar NCK B.V. voor uw certificering.
  BTR is noodzakelijk voor het veilig werken bij infrastructuur op en om het spoor.

 • Top4

  Met NCK B.V. slaat u de spijker veilig op zijn kop.
  Certificeren van de normen met een certificerende instelling of bureau voor veiligheid, management en milieu.

Datum: 5 januari 2017

Wij zijn trots om u te informeren dat NCK per 22 december 2016 de accreditatie van de RVA heeft ontvangen, om product- en procescertificeringen uit te mogen voeren. NCK staat nu geregistreerd bij de RVA onder de C501 voor de certificering van managementsystemen en C626 voor de certificering van producten en processen.
De nieuwe certificeringsactiviteiten welke wij nu onder accreditatie van de RVA mogen uitvoeren zijn:
Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de niet onder de RVA vallende BRL’s:
 

Datum: 08 september 2016

De Europese Energie-Efficiency Richtlijn (EED) draagt bij aan onder andere minder uitstoot en luchtverontreiniging in Europa, met als doel 20% lager energieverbruik in Europa in 2020. De EED-richtlijn verplicht bepaalde grote ondernemingen (meer dan 250 FTE of jaaromzet >50 miljoen euro) een energie-audit uit te voeren, met als doel het terugdringen van het energieverbruik van grote ondernemingen.

De Nederlandse overheid heeft een aantal uitzonderingen gedefinieerd, waarbij bedrijven geen energie-audit hoeven uit te voeren omdat zij dit standaard al doen. Dit geldt bijvoorbeeld voor MJA3/MEE en ISO 50001. Aangezien de eisen van de CO2-Prestatieladder vanaf niveau 3 overeenkomen met de eisen die aan de energie-audit worden gesteld, heeft SKAO contact gezocht met de betreffende overheidsinstellingen.

Op 11 juli heeft RVO een adviesdocument voor het Bevoegd Gezag gepubliceerd met “keurmerken” die acceptabel zijn als invulling voor de EED energie-audit. Een certificering vanaf niveau 3 op de CO2-Prestatieladder is als acceptabel erkend voor de auditverplichting. De factsheet geeft meer gedetailleerde informatie over de link tussen onderwerpen van de EED energie-audit met de CO2-Prestatieladder. Voor meer informatie over dit onderwerp, zie de website van RVO.

Mocht u hier vragen over hebben, u kunt contact opnemen met Annemiek: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron:http://www.skao.nl/news/nieuws-511

Datum: 7 oktober 2015

Graag willen wij u op de hoogte stellen van de nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot de ISO 14001:2015 en ISO 9001:2015 norm. De ISO 14001:2015/ ISO 9001:2015 norm wordt geïntroduceerd per 6 oktober 2015. Wij kunnen begrijpen dat dit voor u, als certificaathouder, belangrijk nieuws is. De nieuwe norm biedt u echter volop nieuwe kansen en inzichten voor uw onderneming. Graag willen wij onderstaande informatie, inzake de overgangstermijn, met u delen om u meer duidelijkheid te geven.

Lees de gehele nieuwsbrief hier

Datum: 7 oktober 2015

Wij willen u graag informeren over het handboek 3.0 van de CO2-Prestatieladder, welke per 10 juni 2015 is gepubliceerd door Stichting Klimaatvriendelijk Aanbeste-den & Ondernemen ( SKAO ). Met de publicatie van het nieuwe handboek zijn de eisen duidelijker / scherper geformuleerd en is het onderscheidend vermogen vergroot.

Lees de gehele nieuwsbrief hier

aanvragen-offerte